Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ghimbavul are echipă de seniori în Divizia A la handbal masculin

Publicat: miercuri, 11 August 2021 , ora 17.01

Sporting Ghimbav are echipă de seniori în Campionatul Național de handbal, divizia A masculin.


Echipa este formată în cea mai mare parte din jucători tineri, foști juniori din pepiniera clubului care au terminat junioratul anul acesta dar și câteva transferuri cu experiență la acest nivel.

„O echipă de seniori este un pas firesc și necesar pentru proiectul nostru. Avem deja piramida formată la băieți, iar acum era timpul să trecem la nivelul următor, o echipă de seniori în care să poată să evolueze juniorii din pepiniera noastră. Vom avea un cadru complet, astfel că orice copil care dorește o carieră în handbal să poată beneficia de cele mai bune șanse pentru a reuși. Este un efort și o provocare foarte mare pentru noi, dar suntem siguri că vom face o figură frumoasă. Știm că vom avea parte de un sezon dificil, pentru că vom folosi jucători tineri, încă necopți pentru un astfel de nivel, dar avem încredere că, odată cu trecerea timpului, vor căpăta experiență și vor avea șanse mari de a-și face o carieră cu care să ne mândrim” a spus președintele clubului, Irimie Viorel.

Echipa va fi condusă de Florin Paraschiv (antrenor principal), Irimie Viorel și Dumistracel Sorin (antrenori secunzi) și Mircea Olteanu (preparator fizic/kinetoterapeut).



Radio România Brașov FM