Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atacantul canadian Garet Hunt, primul stranier anunțat de „lupi”

Publicat: joi, 12 August 2021 , ora 12.14
Sursa foto: Facebook / Brasov Wolves
Sursa foto: Facebook / Brasov Wolves

Atacantul canadian de 33 de ani Garet Hunt este primul stranier anunțat de echipa de hochei Corona Brașov.

Garet este unul dintre cei mai importanți jucători ai ultimului deceniu în liga nord-americană ECHL, evoluând în nu mai puțin de 779 de meciuri în această perioadă la echipe precum Stockton Thunder, Alaska Aces, Jacksonville IceMen și Wheeling Nailers, realizând 272 de puncte.


În sezonul 2019/2020 a evoluat în KHL, semnând cu echipa chineză Kunlun Red Star, pentru care a avut 28 de apariții. La 1,75 si 86 de kilograme este caracterizat ca un jucător energic, care știe să-și folosească forța și „explozia” în momentele cheie.


Brașovenii au semnate deja contracte cu alți doi stranieri.


Corona Brașov nu va evolua în sezonul acesta în Erste Liga după decizia conducerii Federației Maghiare de Hochei de a nu accepta cererea de înscriere venită spun aceștia prea târziu (informații aici). Echipa va evolua, însă, în competițiile interne ce debutează în septembrie precum și în grupele Cupei Continentale.


Adrian Susanu