Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Testare rapidă lângă stadion, înaintea partidei dintre SR Brașov și FC Brașov Steagu Renaște

Publicat: marți, 24 August 2021 , ora 11.36
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com
Suporterii care doresc să asiste la meciul din Cupa României de marți, 24 august dintre SR Brașov și FC Brașov Steagu Renaște de pe Stadionul Tineretului vor avea posibilitatea să se testeze rapid la unul din cele trei corturi puse la dispoziție în parcarea dinspre Fartec.


Costul unui test rapid antigen este de 30 de lei, iar zona de testare va fi deschisă de la ora 14.00 până la startul meciului - 17.30.


Casele de bilete se deschid la ora 14:30 și vor rămâne deschise până la startul meciului. Biletele costă 10 lei la Tribuna 1 și Tribuna a 2-a și se pot achiziționa de la casa de bilete aflată lângă intrarea principală.


Biletele la Tribuna Oficială costă 150 de lei și se vor putea achiziționa din holul stadionului. SR Brașov a anunțat că s-au vândut până acum peste 500 de bilete online.

Adrian Susanu