Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Început cu probleme pentru noul FC Brașov. Jucătorii resimt presiunea negativă creată în jurul echipei

Publicat: joi, 26 August 2021 , ora 15.01
Proiectul noului FC Brașov are parte de un început plin de probleme.


Pe lângă rezultatele slabe din campionat în Liga a doua, eșecul din Cupa României contra celor de la SR Brașov a agitat și mai mult apele în tabăra galben-negrilor.

Partida din weekend contra celor de la Unirea Dej devine astfel extrem de importantă în contextul în care relațiile de la nivelul conducerii administrative și tehnice sunt din ce în ce mai reci.



“Deja am început să lucrez la partea mentală pentru că este foarte greu acum. Ne așteaptă un joc foarte greu, trebuie să luptăm și să tratăm ca atare jocul următor cu Dejul. Eu sunt sigur că și jucătorii sunt cu gândul la acest joc pentru că nici lor nu le-a convenit această înfrângere”, a spus antrenorul Ilie Stan.



Și jucătorii resimt presiunea negativă creată în jurul echipei în ultima perioadă. Printre cei mai expuși sunt chiar jucătorii brașoveni din lot.


“E ciudat pentru noi, mai ales cei care suntem și brașoveni, să dăm față cu toți cunoscuții și să venim după rezultate mai mult sau mai puțin nereușite. Cred că se vor sparge și ghinioanele acestea, trebuie să schimbăm atitudinea”, a spus mijlocașul Radu Leonte.


Sosit în această vară la Brașov Iulian Roșu este marcat de situația din jurul echipei.



“Am mai jucat și la alte echipe, mult mai mari și așa vânat, așa atmosferă negativă eu nu am prea simțit. În jurul nostru e o răutate pe care nu o înțeleg. Toată lumea - că noi suntem fake-uri. Nu, pur și simplu suntem niște jucători aduși”, a spus Iulian Roșu.


Partida FC Brașov Steagul Renaște - Unirea Dej se joacă sâmbătă de la ora 11.00 pe Stadionul Tineretului.











Adrian Susanu