Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A doua victorie pentru FC Brașov, în acest weekend. Următorul adversar – Steaua București

Publicat: luni, 20 Septembrie 2021 , ora 18.24
FC Brașov a reușit a doua victorie din acest sezon în weekend în compania celor de la Dunărea Călărași și apele s-au mai liniștit la echipă după un început sub așteptări.


Pentru elevii lui Ilie Stan programul nu este unul facil în următoarele etape brașovenii urmând să întâlnească echipe puternice. Primul adversar este Steaua București. Trupa lui Daniel Oprița vine vineri la Brașov pentru meciul din etapa a 8-a.


Managerul sportiv al brașovenilor, Mugurel Buga, consideră că atuul galben-negrilor înaintea acestei partide este unitatea grupului descoperită în ultimele meciuri:


Băieții deja au început să formeze un grup, au început să fie mai uniți între ei. Probabil că și rezultatul cu Călărașiul a venit pe un fond de colaborare mai bună între ei și sperăm ca la meciul cu Steaua să fim cei care la sfârșitul jocului să ne bucurăm”, a spus Mugurel Buga.

Partida cu Steaua București va aduce o afluență mare de spectatori pe Tineretului, roș-albaștrii având mereu susținere la meciurile disputate la Brașov. În schimb noua proiect de la FC Brașov nu a mobilizat încă microbiștii locali, lucru recunoscut chiar de directorul sportiv Șerban Moraru:

Teoretic la noi au venit doar 200 de suporteri. Că Brașovul este un oraș unde toată lumea ține cu Steaua este altceva. Vor veni oameni la stadion, sunt sigur. Jucătorii au început să facă față presiunii și nu o să fie o problemă că o să fie multă lume în tribune care o să țină cu Steaua”, a spus Șerban Moraru.

Partida dintre FC Brașov și Steaua București va avea loc vineri, 24 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul Tineretului.


Brașovenii vor evolua în runda următoare în deplasare cu Astra Giurgiu, echipă pregătită de brașoveanul Florin Stângă iar mai apoi urmează meciuri cu echipe implicate direct în lupta pentru promovare: Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna și FC Hermannstadt.




Adrian Susanu