Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă 2,5 milioane de lei pentru FC Brașov

Publicat: joi, 30 Septembrie 2021 , ora 12.19
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

În ședința ordinară de Consiliu Local de miercuri a fost aprobat proiectul care prevede alocarea sumei de 2,5 milioane de lei pentru echipa de fotbal de liga a doua FC Brașov.


Cei 23 de consilieri USR și PNL au votat "pentru", iar cei 4 consilieri PSD au votat "împotrivă", astfel că proiectul a fost aprobat.


În luna iulie, Consiliul Local a mai acordat un milion de lei. Lucian Pătrașcu, liderul grupului PSD, a explicat de ce nu a fost de acord cu acest proiect”

Viziunea acestei echipe nu este să fie susținută din bani publici. Obligatoriu, această echipă trebuie să aibă sponsori. Nu putem să alocăm aceste sume, fără ca noi, consilierii locali, să știm pe ce se duc. Am înțeles, brașovenii nu trebuie să știe lucrurile astea, că sunt confidențiale, dar noi care votăm aceste sume de bani, nici noi nu avem dreptul să știm acest lucru?”, a spus Lucian Pătrașcu.

Consilierul local al Partidului Național Liberal, Sebastian Bădulescu, a precizat de ce este nevoie ca FC Brașov să primească bani de la bugetul local:

“Când am votat acest proiect, am fost cu toții de acord să se înființeze această echipă și este normal ca la început să ajutăm cu bani din bugetul local. Este foarte greu să ai o echipă în liga a doua și ea să fie lăsată din primul moment, fără susținere din banii municipiului. Pe viitor, acest club dorește să se autofinanțeze, este nevoie de sponsori, dar aceștia nu o să vină chiar din primul moment”, a explicat Sebastian Bădulescu.

Din suma de 2,5 milioane de lei aprobată în ședința ordinară a Consiliului Local, două milioane de lei reprezintă cheltuielile cu salariile de la FC Brașov.

Mai multe informații aici

Radio România Brașov FM