Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rădoi pleacă de la națională!

Publicat: marți, 12 Octombrie 2021 , ora 7.09
Sursa foto: Radio Timișoara
Sursa foto: Radio Timișoara

După victoria cu Armenia, scor 1-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Mirel Rădoi a declarat că după cele două partide rămase de disputat, cu Islanda și Liechtenstein, va pleca de la echipa națională.

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează. Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină și îmi văd de treaba mea”, a spus Rădoi la conferința de presă de după victoria cu Armenia.

Anunțul selecționerului a venit la finalul meciului cu Armenia câștigat de tricolori cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mitriță.

Tot aseară, în grupa J de calificare, s-au înregistrat rezultatele: Macedonia de Nord – Germania 0-4 și Islanda – Liechtenstein 4-0.

În urma acestor rezultate România este pe poziția secundă a clasamentului cu 13 puncte. Tricolorii sunt la mâna lor pentru a obține biletele de calificare în barajul pentru Cupa Mondială din Qatar. Dacă Stanciu și compania vor învinge Islanda și Liechtenstein atunci naționala României va merge la barajul de calificare la Campionatul Mondial.

Răzvan Țirea