Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov are antrenor principal

Publicat: marți, 12 Octombrie 2021 , ora 7.21

Președintele echipei de liga a doua, Ioan Mărginean, l-a prezentat pe noul antrenor principal de la FC Brașov, la exact o săptămână după demiterea lui Ilie Stan. Astfel, de pregătirea echipei se va ocupa fostul antrenor cu portarii, Andrei Șanta, care spune că funcția de antrenor principal, pe care o deține în premieră, reprezintă o mare provocare în carieră.

„Am furat de la toți antrenorii meserie. Îmi place ceea ce fac și sper să reușesc împreună cu colegii mei, cu domnii din conducere, să adunăm cât mai multe puncte. Asta e important la momentul de față”, a spus Andrei Șanta.

FC Brașov va avea un program infernal în următoarele etape, cu meciuri în care va întâlni primele 4 clasate din liga a doua. Prima confruntare va fi în weekend, contra liderului Petrolul Ploiești, formație antrenată de Nicolae Constantin.

„Mi-a fost coleg și elev. Eu eram antrenor, el era jucător. Sper să-l bat. Nu e dificil deloc, eu zic că echipa de pe ultimul loc poate să bată echipa de pe primul loc. Nimeni nu e considerat victorios dinainte de meci. Sper să dovedim lucrul acesta”, a mai spus „Toto” Șanta.

El consideră că, acum, galben-negrii se află într-un blocaj la nivel mental.

„Eu și săptămâna trecută când mi s-a spus să mă ocup de echipă le-am spus că fotbalul este un sport. Fă-l cu plăcere, vino cu plăcere la stadion. O să încerc să le arăt ce trebuie să facă prin antrenament, prin metodele de antrenament, trebuie să aibă plācerea de a juca fotbal”, a mai spus Șanta.

După nouă etape, FC Brașov este pe locul 15 în Liga a 2-a, cu doar nouă puncte adunate.

Marian Stoica