Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amical cu câștigătoarea Cupei României

Publicat: joi, 14 Octombrie 2021 , ora 7.13
Sursa foto: coronabrasov.ro
Sursa foto: coronabrasov.ro

Echipa de handbal femin, Corona Brașov,  a disputat un nou joc test în această pauză competițională. Fetele antrenate de Alin Bondar au jucat în deplasare în compania câștigătoarei Cupei României, SCM Gloria Buzău. Partida s-a încheiat cu victoria echipei de primă ligă, scor 33-28.

La finalul jocului antrenorul Alin Bondar era mulțumit de modul în care au evoluat jucătoarele Coronei în fața echipei ce ocupă poziția secundă în clasamentul Ligii Florilor.

„Ne-am obișnuit cu jocurile bune împotriva echipelor din Liga Florilor. Sperăm ca încrederea fetelor în forțele proprii să crească. Revin mereu la acest aspect, deoarece aici este problema noastră cea mai mare. În jocurile amicale nu avem stresul competițiilor oficiale și în jocurile cu formațiile din Liga Florilor pornim din postura de outsider, ceea ce nu pune presiune pe rezultat și jucătoarele Coronei joacă la valoarea lor adevărată”, a spus Alin Bondar.

În jocul de la Buzău, pentru Corona Brașov au marcat: Ana-Maria Vacariu șapte goluri, Sarah Darie patru reușite, Patricia Moraru, Jelena Terzic și Cristina Iordachi câte trei goluri fiecare, Valentina Soreanu două goluri și Alexandra Dumitrașcu, Monica Bărăbaș și Flavia Munteanu câte o reușită fiecare.

Duminică, 17 octombrie, în etapa a 5-a din Divizia „A”, Corona Brașov va juca, la Piatra Neamț, în compania formației HCF Piatra Neamț. Corona este pe locul doi în clasamentul Seriei A din Divizia „A” cu 10 puncte acumulate, la două lungimi distanță în spatele liderului CSM Galați care are 12 puncte.

Sursa foto: coronabrasov.ro

Răzvan Țirea