Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Lupii” Coronei sunt pregătiți de meci

Publicat: joi, 14 Octombrie 2021 , ora 7.45
Sursa Foto: Daniel Maximilian Milata
Sursa Foto: Daniel Maximilian Milata

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov vor juca astăzi de la ora 18.30 pe patinoarul din parcul Tractorul împotriva formației DVTK Jegesmedvék. Gliga și compania vin după înfrângerile cu Sport Club Miercurea Ciuc și cu Gheorghieni și au nevoie mare de victorii în următoarele dispute de pe teren propriu.

Înaintea jocului din această seară „lupii” sunt pe locul șase în clasamentul Erste Liga cu 16 puncte adunate din 9 jocuri disputate. Adversarii de la DVTK ocupă locul opt cu doar opt puncte strânse.

După acest meci, Corona Wolves Brașov va juca alte două partide pe teren propriu. Vineri seara de la ora 18.30 brașovenii primesc vizita formației DEAC Debrecen, ocupanta poziției a noua a clasamentului, iar duminică de la ora 17.30 hocheiștii brașoveni dau piept cu maghiarii de la FTC-Telekom, formație ce este pe primul loc în clasamentul Erste Liga.

Răzvan Țirea