Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În ciuda rezultatelor, conducerea FC Brașov are încredere în jucători și antrenor

Publicat: marți, 19 Octombrie 2021 , ora 15.28
În ciuda rezultatelor sub așteptări, conducerea echipei FC Brașov are încredere în jucători și antrenorul Andrei Șanta.


După eșecul umilitor, din weekend, de pe teren propriu, 0-4, cu Petrolul Ploiești, antrenorul celor de la FC Brașov, Andrei Șanta, precum și președintele Ioan Mărginean, s-au declarat dezamăgiți de prestația și atitudinea unor jucători, dar au precizat că au încredere, în continuare, în fotbaliștii galben-negrii.

Andrei Șanta consideră că nu aceasta este adevărata valoare a echipei:


“Mie mi-a oferit multe fotbalul și ca jucător, iar eu nu pot să-l păcălesc. Trebuie să ne adunăm, să fim uniți. Să muncim mai mult, la antrenamente, eu o să încerc să le dau plăcerea de a juca, o să lucrez tactic, o să lucrez faze fixe, o să lucrez tot ce ține de joc. Le-am spus la băieți. Ce vreți să faceți? Vine din iarnă un alt antrenor, dă cu DTT-ul pe aici și plecați și plecați înapoi de unde ați venit, la liga a treia, în loc să vă doriți să ajungeți să jucați în Liga 1. Cred că mulți se mulțumesc cu puțin, unii sunt tineri și ar putea să dea mai mult, au potențial și eu am încredere în ei. Eu zic că se poate mai mult. Simt sprijinul total al conducerii, nu ne lipsește absolut nimic, avem condiții de Liga 1. Sper să ieșim din această pasă proastă, am mare încredere în fotbaliști că putem învăța din greșeli și le putem elimina. Pe fotbaliști i-am simțit înainte de meciul cu Petrolul că își doresc foarte mult să facă o partidă bună, iar astăzi i-am simțit foarte mâhniți, ceea ce este un lucru bun. Ei trebuie să înțeleagă că joacă pentru ei, pentru familie și pentru un oraș întreg, trebuie să dea tot pe teren”, a declarat Andrei Șanta.


Președintele Ioan Mărginean, a precizat că antrenorul Andrei Șanta are încrederea deplină a conducerii, iar dacă rezultatele vor fi, în continuare, sub așteptări, în pauza competițională FC Brașov se va despărți de unii fotbaliști.

“Ne place, nu ne place, noi știam ce am moștenit. Problema e că cele 9 puncte când am jucat cu echipe mai accesibile ni s-au părut foarte puține, acum programul este mult mai greu. Echipa trebuie să se obișnuiască din mers cu această schimbare de antrenor. Andrei Șanta este antrenorul nostru principal și beneficiază de toată încrederea noastră. Un om de nivelul lui mister Șanta poate să facă o selecție curată, la sânge, fără scrupule, vorbit bărbătește, uitat în ochi. Fraților, cine dovedește, rămâne de la iarnă, cine nu, de strângem mâna ca bărbații și ne despărțim. Mai mult, antrenorul este singurul abilitat să-și facă staff-ul, să-și facă programul, eu îi acord tot sprijinul din punctul meu de vedere. Noi oferim absolut toate condițiile, acum jucătorii trebuie să arate că sunt fotbaliști adevărați. Ne cerem scuze pentru rezultatul cu Petrolul, dar trebuie să ne asumăm tot. Jucătorii sunt singurii care pot să repare și noi asta-i rugăm. Trebuie să ne revenim repede, pentru că aducem prejudicii de imagine Brașovului”, a spus președintele Ioan Mărginean.


După 10 etape, FC Brașov este pe locul 16 în Liga a 2-a, cu 9 puncte. Etapa viitoare, stegarii vor întâlni, în deplsare, luni, pe Concordia Chiajna.

Radio România Brașov FM