Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Momente grele pentru “lupi” înainte de Cupa Continentală. Mai mulți jucători de bază confirmați cu covid sau accidentați

Publicat: marți, 19 Octombrie 2021 , ora 16.03
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Corona Brașov Wolves se pregătește de faza a doua din Cupa Continentală ce va avea loc la finalul acestei săptămâni la Amiens în Franța.


Brașovenii au mari probleme de efectiv înaintea acestei deplasări cu jucători confirmați cu Covid 19 sau accidentați. Patrick Polc, Molnar Zoltan, Williams Owen și fizioterapeutul Adrian Vescan sunt pozitivi la testul PCR facut duminică, astfel că ei vor sta în izolare la domiciliu neavând simptomatologie.


Pavel Borisenko este accidentat și în această săptămână va face recuperare și tratament. De asemenea și căpitanul Roberto Gliga a acuzat probleme medicale.


Despre obiectivele brașovenilor în Franța ne-a vorbit Emilian Cernica conducătorul secției de hochei de la Corona Brașov:

„Dacă acum 2-3 săptămâni - în perioada în care mă așteptam să avem lotul întreg cu tot cu 6 străini și jucătorii să își intre în formă - unde ne gândeam că ne vom duce la Amiens să facem o figură frumoasă, să încercăm o promovare, iată acuma că încercăm să încropim un lot cu care să demonstrăm că suntem o echipă bună și să încercăm să ieșim onorabil din această competiție”, a spus Emilian Cernica.


Problemele de efectiv ale lupilor sunt în zona fundașilor acolo unde Denis Osipov și Patrick Mullen au ales sa nu vină în România deși au semnat contracte în startul sezonului.


Brașovenii pleacă în Franța miercuri seară și vor disputa în perioada 22-24 octombrie partidele cu Asiago Hockey din Italia, gazdele de la Amiens Ghotiques și slovenii de la Jesenice Acroni.

Adrian Susanu