Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Andrei Șanta, antrenor FC Brașov: "Chiajna nu este Barcelona sau Real Madrid. Mergem să învingem"

Publicat: vineri, 22 Octombrie 2021 , ora 11.14

În etapa a 11-a a Ligii a 2-a de fotbal, FC Brașov va întâlni, în deplasare, luni, de la ora 15.30, pe Concordia Chiajna, echipa care momentan este pe locul 3 al ligii secunde.


Antrenorul stegarilor, Andrei "Toto" Șanta, este convins că FC Brașov poate obține cel puțin un punct din această deplasare dificilă și spune că jucătorii sunt pregătiți pentru confruntarea de luni.

“S-au antrenat foarte bine, am încercat să le redau încrederea, optimismul, mergem la Chiajna să jucăm, să scoatem punct sau puncte, până la urmă nu jucăm cu Real Madrid sau cu Barcelona. Am mai declarat, în liga a doua oricine poate să bată pe oricine. Bineînțeles că putem să scoatem punct sau puncte, altfel nu mai mergeam. Stăteam acasă și ne plimbam pe sub Tâmpa”, a spus Andrei Șanta.

Pentru duelul de la Chiajna, de la FC Brașov vor absenta Vlad Boția și Bruno Vasiu. Galben-negrii sunt pe locul 16 în ierarhie, cu doar 9 puncte după 10 etape.

Radio România Brașov FM