Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cea mai titrată înotătoare din România a fost legitimată la Corona Brașov

Publicat: joi, 28 Octombrie 2021 , ora 12.21

Una dintre cele mai talentate înotătoare din România, Alexandra Dobrin, este, din această toamnă, sportiva Coronei Brașov!

Alexandra Dobrin este un nume bine-cunoscut celor care urmăresc competițiile de înot din țara noastră, ea fiind una dintre cele care ocupă, an de an, prima poziție în competițiile de natație.

În prezent, proaspăta sportivă a Coronei se poate mândri cu un o performanță greu de egalat: 18 ani de continuitate în postura de campioană națională.

În săptămânile următoare, Alexandra începe un lung șir de competiții. Debutul va fi dat odată cu Campionatele Europene de Seniori în bazin scurt de la Kazan, Rusia (2-7 noiembrie). Apoi urmează un puternic concurs în Franța, în 17 noiembrie și Campionatele Naționale în bazin scurt de la Miercurea Ciuc (10-12 decembrie).

Nucu Jalea