Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Andrei Șanta: "Avem mare nevoie de victorie cu FC Hermannstadt"

Publicat: joi, 28 Octombrie 2021 , ora 13.06
Sursa foto: FC Brasov
Sursa foto: FC Brasov

În etapa a 12-a a Ligii 2 la fotbal, FC Brașov va întâlni, sâmbătă, de la ora 13.00, pe Stadionul Tineretului, pe FC Hermannstadt.

Meciul este special pentru antrenorul stegarilor, Andrei Șanta. La sibieni președinte este Dani Coman, fostul goalkeeper de la FC Brașov, antrenat chiar de Toto Șanta, iar tehnician la FC Hermannstadt este un alt fost mijlocaș al galben-negrilor, Marius Măldărășanu.

"Ne-am întâlnit și într-un meci amical. Sunt doi foști elevi de-ai mei. Dar sunt mai mult decât atât, pentru că portarii sunt speciali. Am o relație deosebită cu ei. Pe Dani Coman nu l-am văzut niciodată antrenor, e priceput în administrație, la birou e locul lui. Măldărășanu este un antrenor foarte bun, are o echipă competitivă, cu vreo 12 jucători de Liga 1. Aștept meciul. Nu este un avantaj pentru noi că ei au evoluat 120 de minute în Cupa României pentru că au fost folosiți fotbaliști care nu au avut minute, probabil nu i-a interesat competiția. Meciul de sâmbătă o să fie pe viață și pe moarte pentru că ei vor să rămână acolo sus, iar noi trebuie să ieșim obligatoriu din pasa aceasta proastă și să adunăm puncte. În jocul de la Chiajna s-a văzut o creștere evidentă, dar am făcut erori copilărești. Sub nicio formă nu putem da vina pe arbitraj pentru eșecul de la Chiajna. Trebuie să nu mai repetăm greșelile uriașe pe care le-am făcut. Am luat goluri de curtea școlii, pe greșeli individuale de copii și junior. Este inadmisibil la acest nivel. Păcat pentru ei. Au muncit bine și săptămâna aceasta, sper ca sâmbăta aceasta să iasă bine, pentru că nu se mai poate fără puncte. Am lucrat foarte mult ofensiv și defensiv și sper ca acest lucru să se vadă. Fotbaliștii erau supărați după meciul de la Chiajna, ceea ce e bine pentru că se vede că își doresc enorm să obțină o victorie", a declarat Andrei Șanta.

După 11 etape, FC Brașov este pe locul 16 în Liga 2, cu 9 puncte, iar FC Hermannstadt este pe locul 4, cu 25 de puncte.

Radio România Brașov FM