Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Handbalistele Coronei întâlnesc CSM Galați, principala favorită la promovare, duminică

Publicat: vineri, 5 Noiembrie 2021 , ora 18.10
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Sursa foto: Facebook / Corona Brașov
Handbalistele de la Corona Brașov au în fața cel mai important meci al sezonului în Divizia A.


Fetele pregătite de Alin Bondar întâlnesc pe teren propriu duminică, 7 noiembrie, de la ora 12.00, formația CSM Galați, principala favorită la promovare în acest moment în seria A.


Brașovencele sunt pe locul 3 cu 13 puncte la două lungimi de trupa din Galați, formație cu victorii pe linie în acest an. CSM are și un meci mai puțin disputat.


În acest context Corona Brașov are doar varianta victoriei înainte de acest duel.


Un joc important pentru noi, un joc în care întâlnim o echipă mult mai experimentată care până la momentul de față nu a pierdut niciun punct, dar suntem încrezători. Ne-am pregătit, știm ce joacă echipa din Galați, știm ce joacă fiecare jucătoare în parte și totul depinde numai de noi”, a spus Alin Bondar, antrenor Corona Brașov.

Meciul dintre CSM Corona Brașov și CSM Galați va putea fi urmărit online pe canalul de YouTube al clubului în contextul în care accesul spectatorilor nu este permis la partidă din cauza restricțiilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus.

Adrian Susanu