Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ioan Mărginean anunță curățenia de iarnă de la FC Brașov

Publicat: vineri, 12 Noiembrie 2021 , ora 2.53

Dezamăgit de prestația mult sub așteptări a echipei FC Brașov, care este pe locul 16 în liga a doua, președintele Ioan Mărginean a precizat că la finalul acestui an se va face o analiză în urma căreia cei responsabili de rezultatele slabe vor fi trași la răspundere.

Limoniu a menționat că inclusiv el ar putea părăsi echipa în pauza de iarnă, la fel cum ar putea să se întâmple și cu antrenorul Andrei Șanta.

„Inclusiv fratele meu de cruce, domnul Șanta, care s-a băgat la greu cu mine, îmi spune «bă, tată, trebuie să aducem pe cineva». Și atunci aducem un antrenor, cu care să nu discutăm prima dată de salariu. Eu sunt conștient că moment mai greu ca acesta nu am avut în carieră”, a spus Ioan Mărginean.

Președintele celor de la FC Brașov crede că stegarii vor avea evoluții mai bune după schimbările din pauza de iarnă.

„Eu zic că echipa se poate redresa, are până în 26 februarie normal 7 săptămâni, poți să faci un turneu, poți să te acomodezi, să faci minim 5 meciuri amicale, nu ar fi o rețetă pe care să nu poți să o aplici. Părerea mea e că merităm tot răul din lume pentru că nu am făcut nimic și nimicul nu se premiază”, a adăugat Ioan Mărginean.

Mărginean a mai spus că, zilele acestea, angajații clubului își vor lua salariile pe luna septembrie, iar până la finalul lunii, în funcție de rezultatele din meciurile următoare, în conturi vor intra și banii pe octombrie.

Președintele galben-negrilor a menționat că obiectivul promis de jucători pentru ultimele 3 etape va fi câștigarea a șase puncte din nouă posibile. În ultimele 3 meciuri din acest an, FC Brașov va întîlni pe Poli Timișoara, FC Buzău și Unirea Constanța.



Radio România Brașov FM