Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trei juniori de la FC Brașov se pregătesc cu echipa mare

Publicat: vineri, 12 Noiembrie 2021 , ora 13.48
Sursa foto: FC Brașov
Sursa foto: FC Brașov
Trei juniori de la FC Brașov se pregătesc cu echipa mare.


Pentru antrenamentele din aceste zile antrenorul Andrei Șanta a primit în lot câte un jucător pe fiecare compartient, atât defensiv, cât și la mijloc dar și în atac.


În ofensivă, antrenorul Andrei Șanta mizează pe calitățile lui Sebastian Racz, atacantul născut în 2006 care se află și în vizorul naționalei de vârsta sa.


“M-am simțit foarte bine, și am simțit că am avansat în tot ceea ce am lucrat la antrenamente. Faptul că am intrat în vizorul echipei mari înseamnă pentru mine că sunt bun, că am calități care să mă ajute și că am un viitor în față. Sunt direfențe foarte mari de forță, de rapiditate a jocului, se observă la jucători că au mai multă experiență, că joacă de mai mult timp. Am de învățat de la ei o grămadă de lucruri, să joc mai repede, să gândesc mai bine”
a spus Sebastian Racz.


În linia mediană “Toto” l-a ales pe Raul Szabo, un mijlocaș dreapta născut în 2005 foarte rapid și foarte tehnic.


“Asta mă face să am mai mult curaj și să am mai multă încredere în mine, să nu îmi fie frică de adversar. Este o diferență mare față de antrenamentele la juniori, diferență de fizic, de rapiditate a jocului, de gândire și de personalitate a coechipierilor. Nu toată lumea poate avea șansa să intre în lot, ar fi ceva WOW și pentru mine. Mulți la 16 ani încă mai au de muncit, clar și eu mai am de muncit, dar chiar sunt foarte fericit și o să încerc să trag tare pentru a prinde lotul. Mai am de muncit fizic, probabil și la gândirea jocului”, a spus Raul Szabo.


Pentru apărare antrenorul brașovean mizează pe Robert Pandele, un fundaș născut în 2006 cu unele calități defensive foarte bune.


“Înseamnă că munca mea dă roade, că anii ăștia de pregătire au fost buni pentru mine, sper să o țin tot așa. Se simte diferența foarte mult, cu echipa mare este foarte greu, dar eu sunt sigur că dacă voi munci va fi totul bine. Aici trebuie și joci din prima sau din două atingeri și în general forța este cea mai grea”
a declarat Robert Pandele.


Adrian Susanu