Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă o medalie de aur pentru Brașov la Campionatul Mondial de Ashihara Karate

Publicat: vineri, 12 Noiembrie 2021 , ora 14.22
Sursa foto: Bianca Arnocz
Sursa foto: Bianca Arnocz

Încă o medalie de aur pentru Brașov la Campionatul Mondial de Ashihara Karate, care s-a desfășurat zilele trecute la București.

Medalia a fost câștigat de Bianca Arnocz, sportivă a Academiei de Arte Marțiale “Nicu Dascălu”. Brașoveanca are doar 16 ani și a devenit pentru a doua oară campioană mondială, după ce în 2016 a mai urcat încă o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Bianca dorește să își apere titlurile mondiale câștigate, dar și să devină antrenoare, la finalul carierei.

"Sunt fericită după medaliile câștigate la București și am în continuare vise mari în karate, pentru că este sportul în care mă regăsesc cel mai tare. Desigur, vreau să fiu pe podium și în viitor, apoi să devin antrenoare și să muncesc pentru a primi titlul de shihan, chiar dacă acesta se acordă foarte greu femeilor", a spus Bianca.

Bianca Arnocz este elevă la Colegiul Emil Racoviță din Brașov. Printre cele mai importante medalii câștigate de sportivă se află aurul câștigat la Campionatul Mondial 2016 (Brașov), cele două medalii de argint de la Campionatul Mondial 2018 (Kazakhstan) și prospăt câștigatele medalii de la Campionatul Mondial 2021 (București), unde a luat aurul atât la individual cât și pe echipe.

Bianca Bucă