Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noul antrenor principal, Călin Moldovan, prezentat oficial la FC Brașov

Publicat: miercuri, 17 Noiembrie 2021 , ora 14.59
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Călin Moldovan, este, oficial, noul antrenor principal la echipa de liga secundă FC Brașov. Acesta a semnat un angajament până la finalul sezonului.

Moldovan a fost dat afară de la Corona în vară, după ce a promovat în liga a doua, iar locul din eșalonul secund a fost cesionat către FC Brașov.

Călin Moldovan a depus un memoriu la FRF, for care i-a dat câștig de cauză acum o săptămână, astfel că șefii de la FC Brașov au fost obligați să-l reprimească în club.

Călin Moldovan ne-a spus de ce a ales să vină la gruparea brașoveană.

Și băieților le spun același lucru, vă spun și dumneavoastră, nu am să spun că mă bucur că sunt aici pentru că ar însemna că m-aș bucura pentru răul altora. Asta pentru că e o situație în care lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit toată lumea și atunci s-a ajuns la momentul ăsta în care am reușit să ajungem la un numitor comun și să vin la echipă. Vin cu toată încrederea, deschiderea, erau și alte variante de a se rezolva problemele”, a precizat Călin Moldovan.

La conferința de prezentare a noului antrenor a fost și președintele Ioan Mărginean.

“Dacă noi am făcut primii pași să ne înțelegem ca oamenii, pe această cale vreau să-i mulțumesc pentru că dânsul putea să fie rănit, mai puțin rănit în orgoliu. Îi urez bine a revenit la clubul mamă, îi mulțumim pe cale oficială că a avut un discurs corect și față de clubul FC Brașov a manifestat înțelegere. Vrea să construiască și, vorba românului, mai bine mai târziu decât niciodată. Acum trebuie să mai salvăm ce mai e de salvat. Cu înțelegere, dăruire, muncă, abnegație, sunt convins că am lângă mine un om care știe despre ce e vorba pentru că el toată viața a muncit, ca și mine, în domeniul ăsta”
, a spus Ioan Mărginean.

Noul antrenor secund de la FC Brașov este Liviu Negoiță, în timp ce fostul principal, Andrei Șanta, se va ocupa de pregătirea portarilor, iar Cătălin Voicu va fi preparator fizic.

Radio România Brașov FM