Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se încinge gheața pentru Corona Wolves Brașov!

Publicat: joi, 18 Noiembrie 2021 , ora 9.00
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au în față o serie de cinci meciuri extrem de importante în economia Erste Liga, dar și a campionatului intern.

Deși nu traversează o formă bună, elevii lui Dave MacQueen au nevoie de victorii în duelurile din Erste Liga, cu MAC Budapesta și Gyor ETO dar mai ales în cele din campionat cu Dunărea Galați, de două ori și Sport Club Miercurea Ciuc, joc ce va conta în ambele competiții.

Următoarele partide ale "lupilor" vor avea loc vineri și sâmbătă, pe gheața proprie, în Erste Liga, cu MAC Budapesta respectiv Gyor ETO. În Erste Liga, "lupii" sunt pe poziția a șaptea, cu 23 de puncte.


În campionatul intern vor urma duelurile cu CSM Galați pe 23 si 24 noiembrie și jocul de la Miercurea Ciuc pe 28 noiembrie.

Cu șase meciuri disputate, Corona Wolves are 7 puncte și se află pe locul cinci în competiția internă.

În acest sezon, Campionatul Național nu va avea play-off, astfel, fiecare joc în sezonul regulat este decisiv pentru configurația finală a clasamentului.

Adrian Susanu