Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

ALERTĂ ALIMENTARĂ!

Publicat: joi, 18 Noiembrie 2021 , ora 9.18

Grijă mare la pipotele pe care le gătiți!


Dacă ați cumpărat "Pipote de pui 500 G" livrat de societatea Copanex SRL, cu termen de valabilitate până în 15 iunie 2022, nu consumați produsul deoarece ar putea fi infestat cu Salmonella!

Retailerul Carrefour România a anunțat, ieri (miercuri), Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor că "a început retragerea de la vânzare a produsului, ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella Enteritidis". Astfel, persoanelor care au cumpărat produse din acest lot li se recomandă să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat, putând să își recupereze banii fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza), atrage atenția sursa citată.


Este pentru a doua oară în ultimele 5 zile când Careffour retrage produse de pe rafturi din aceeași cauză. Sâmbătă a fost retrasă de la comercializare tobă de porc "Drag de România" după ce a fost semnalată prezența bacteriei Listeria monocytogenes, responsabilă de infecția cu listerioză alimentară.

Camelia Vlad