Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tenismanul român Horia Tecău se retrage din tenis

Publicat: vineri, 19 Noiembrie 2021 , ora 9.33

Tenismanul român Horia Tecău, vicecampion olimpic și dublu câștigător de Grand Slam la dublu, și-a anunțat încheierea carierei profesioniste, la vârsta de 36 de ani.

Născut la Constanța și crescut la malul mării, dar și în Poiana Brașov, Tecău are titluri câștigate la Wimbledon în 2015 și US Open în 2017, ambele alături de olandezul Jean-Julien Rojer, precum și trofeul de la Turneul Campionilor din 2015, tot alături de Rojer.

De asemenea a mai câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, alături de Florin Mergea, precum și un titlu la dublu mixt la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

Ultima evoluția a lui Horia Tecău va fi sub culorile României, în meciul de Cupa Davis cu echipa statului Peru, programat pe 27 și 28 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Adrian Susanu