Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Semne bune pentru patinajul brașovean

Publicat: luni, 22 Noiembrie 2021 , ora 8.33
Patru patinatori de la Corona Brașov au participat la Skate Celje 2021, un eveniment sub egida ISU, în Slovenia.


Competiția a fost prima din turneul European Criterium 2021/2022 care cuprinde cinci concursuri. Este cea de-a 34-a ediție a turneului competițional European Criterium, care are scopul declarat de a promova patinajul artistic și de a oferi oportunități pentru tinerele generații din diferite țări de a se întâlni în competiții.


În sezonul competițional 2021/2022, cinci orașe diferite din cinci țări diferite vor găzdui una dintre competiții în următoarea ordine: Celje, Belgrad, Sofia, București și Folgaria.


Cel mai bun rezultat al delegației Coronei a fost locul 2 obținut de Răzvan Cionac la categoria Basic Novice, cu 27.64 puncte. El a fost devansat de olandezul Leon Lo, cu 28.08 puncte.


Natalia Runcanu a ocupat poziția 6 la categoria Basic Novice, Cristiana Mainea a ocupat locul 14 la categoria Cubs, iar Daria Cocan s-a situat pe poziția 23 la categoria Inter Novice.


Sportivii sunt antrenați de Simona Pungă, antrenoare care a revenit recent la CSM Corona Brașov.

Adrian Susanu