Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Juniorii de la FC Brașov, aproape de câștigarea seriei

Publicat: luni, 22 Noiembrie 2021 , ora 12.39

Încă un rezultat foarte bun obținut de juniorii de la FC Brașov U16. Tinerii brașoveni au remizat, 1-1, în deplasare la FC Bacău, principala contracandidată la ocuparea primului loc la Ligii Elitelor Under 16.


Cu 34 de puncte, FC Brașov este cu un pas mai aproape de câștigarea Seriei 4. După acest rezultat „galben-negrii” și-au păstrat diferența de șapte puncte față de băcăuani.


Juniorii brașoveni au prestat un joc foarte bun și au condus cu 1-0 la pauză după o lovitură liberă executată foarte bine de Moroe. Au fost egalați cu 10 minute înainte de final, asta chiar dacă au mai avut numeroase ocazii singuri cu portarul advers.


„Un joc pe care trebuia să îl câștigăm. Două reprize total diferite, prima controlată de gazde, iar noi am reușit să înscriem pe finalul primei reprize dintr-o lovitură liberă prin Moroe. În partea a doua a jocului nu am reușit să fim mai responsabili, ratând cinci ocazii singuri cu portarul advers. Am fost egalați pe finalul jocului. Felicităm băieții pentru rezultatul de astăzi, dar trebuie să ne pregătim în continuare mult mai bine”,
a spus la finalul meciului antrenorul Ionuț Mitroi.


Tot în Liga Elitelor U16, cealaltă echipă brașoveană - ACS Kids Tâmpa, a câștigat pe teren propriu cu Sepsi OSK Sfâtu Gheorghe, scor 2-1 și se află pe locul patru, cu 23 de puncte.

Adrian Susanu