Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

2 partide importante pentru „lupi”, marți și miercuri

Publicat: marți, 23 Noiembrie 2021 , ora 10.56
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brașov Wolves
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brașov Wolves
Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov întâlnesc astăzi și mâine CSM Galați în Campionatul Național de Hochei, într-o dublă crucială.

Elevii lui Dave MAcQueen au avut un start slab în competiția internă, iar acum nu își mai permit pași greșiți, mai ales în fața unei contracandidate directe la primele 4 locuri.

Brașovul ocupă poziția a patra în clasament cu 13 puncte adunate în opt partide, în timp ce gălățenii sunt pe cinci cu 10 puncte tot din 8 jocuri.

Pentru meciul din această seară antrenorul "lupilor" nu îl va avea la dispoziție pe Broke Trotter, canadianul fiind în convalescență după ce infecția cu SARS Cov 2 l-a afectat puternic. Patrik Machala și Balasz Gajdo au la rândul lor probleme medicale, dar o decizie privind prezența lor pe gheață se va lua la startul partidei de astăzi.

Cele două dispute de astăzi și mâine din Patinoarul Olimpic încep la ora 18.30.

Adrian Susanu