Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Revenire la echipă, în urma deciziei Comisiei de Soluționare a Litigiilor

Publicat: miercuri, 24 Noiembrie 2021 , ora 10.16
Sursa foto: FC Brașov
Sursa foto: FC Brașov

După mai bine de patru luni de la decizia lui Ilie Stan de a scoate din lotul lui FC Brașov șase jucători care au promovat cu Corona în Liga a 2-a, aceștia au revenit la antrenamente în urma deciziei Comisiei de Soluționare a Litigiilor.

Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru au câștigat litigiile cu FC Brașov, au semnat noile contracte și se pregătesc sub comanda lui Călin Moldovan.

Cei 6 jucători sunt însă în urmă cu pregătirea fizică, astfel că nu vor intra în programul normal al echipei până la finalul acestui an.

În etapa a 15-a din Liga a doua de fotbal, FC Brașov va evolua în deplasare cu FC Buzău, joi, de la ora 17.00. Înainte de acest joc, antrenorul Călin Moldovan a programat un antrenament în nocturna la Codlea.

Adrian Susanu