Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Meci dificil pentru FC Brașov, joi

Publicat: miercuri, 24 Noiembrie 2021 , ora 15.21
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
În etapa a 15-a a Ligii a 2-a la fotbal, FC Brașov va întâlni, joi seara, de la ora 17.00, în deplasare, pe FC Buzău, echipă antrenată de Cristi Pustai și aflată pe locul 5.


Venim după un eșec cu Timișoara care, normal, nu ne-a căzut bine, mai ales prin felul în care am primit golul. Cu atât mai mult cu cât am jucat bine până la primirea golului. Echipa a făcut risipă de efort, a avut atitudine, a avut voință, nu le pot reproșa nimic băieților. Din păcate, noi am comis prima greșeală decisivă, care a stabilit învingătoarea. După primirea golului ne-am pierdut din luciditate, din organizare, din concentrare. Până la primirea golului, jocul echipei ne dă speranțe! Eu am încredere mare că vom reuși să redresăm situația, care nu este deloc confortabilă ci e chiar complicată. Dar și sistemul competițional ne avantajează și sunt convins că vom reuși, cu multă muncă, să ieșim din acest impas. Ceea ce pot să vă garantez e că vom lupta până la capăt și echipa nu va ceda niciun moment. Ne vom da ultima picătură de energie ca să scoatem echipa din această serie nefavorabilă de rezultate. Ne așteaptă un joc dificil la Buzău, cu una dintre echipele bune ale campionatului. Cu jucători experimentați pentru nivelul ligii a doua, cu un antrenor despre care nu mai avem ce zice. Nu mai are rost să vorbim despre experiența și valoarea lui Cristi Pustai. Dar vom merge să scoatem un rezultat pozitiv pentru noi. Totul depinde de noi. Nu ne interesează că și ei au pierdut. Ceea ce este cert e că nu vom ceda nicio secundă, nici măcar un metru nu vom ceda în această luptă pentru a redresa echipa. Ne afectează cele 7 înfrângeri consecutive, dar avem potențial, caracter și putere să ieșim din această situație complicată. Ultimele două meciuri le vom folosi pentru a obține cât mai multe puncte”, a spus antrenorul brașovenilor, Călin Moldovan.

Pentru meciul de la Buzău, Călin Moldovan nu se va putea baza pe Marius Burlacu. Acesta este, în continuare, accidentat.


FC Brașov este pe locul 16, cu 9 puncte.


Radio România Brașov FM