Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A 8-a înfrângere consecutivă pentru FC Brașov

Publicat: joi, 25 Noiembrie 2021 , ora 19.06
Sursa foto: Facebook / FC Brașov
Sursa foto: Facebook / FC Brașov
FC Brașov a înregistrat cea de a 8-a înfrângere consecutivă în Liga a 2-a de fotbal după ce a cedat cu 1 la 0 în deplasare cu FC Buzău.


Primul meci al etapei cu numărul 15 a fost decis de golul lui Pațurcă din minutul 28, mijlocașul buzoienilor marcând cu o lovitura de cap după o centrare e lui Munteanu.


Încercăm. Încercăm să ne îmbunătățim. Sunt puține antrenamente - nu am făcut decât 6 antrenamente cu echipa, dar eu apreciez faptul că jucătorii își doresc să facă ceea ce discutăm. Sunt convins că vom arăta din ce în me mai bine. E momentul ăsta, acuma – sunt înfrângeri consecutive. Vom face tot posibilul să câștigăm ultimul meci. (...) Eu spun că vom avea timp la iarnă să lucrăm, să ne pregătim bine și sunt convins că echipa va reuși pentru că îmi pare foarte rău pentru efortul pe care l-au depus jucătorii. E păcat pentru că depun efort și suflet în teren”, a spus antrenorul principal Călin Moldovan.


Cu 9 puncte în 15 runde FC Brașov se află pe locul 16 în clasament, iar în etapa viitoare întâlnește Unirea Constanța, pe teren propriu.

Adrian Susanu