Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fanii brașoveni revin la meciurile “lupilor”, de azi

Publicat: joi, 9 Decembrie 2021 , ora 12.42
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Fanii brașoveni revin astăzi în Patinoarul Olimpic, odată cu relaxarea măsurilor de siguranță pentru meciul dintre Corona Wolves Brașov și Dunaujvarosi. 

În arenă, organizatorii pot permite accesul spectatorilor în limita a 50% din capacitate,  cu respectarea normelor sanitare în vigoare. 

Partida începe la ora 18.30.

Brașovenii sunt în continuare pe locul 6 în clasamentul din Erste Liga cu 35 de puncte din 24 de jocuri. Duminică, brașovenii dau piept tot pe teren propriu cu Ujpest, iar mai apoi Erste Liga se întrerupe pentru competițiile internaționale. 

La Brașov începe pe 13 decembrie Campionatul Mondial de Hochei pe Gheață de Tineret U20, Divizia II, Grupa A. Pe patinoarul Olimpic Brașov se vor întâlni reprezentativele de tineret din: Italia, Marea Britanie, Lituania, Spania, Coreea de Sud și România.

"Lupii" revin pe gheață pe 28 decembrie pentru derbiul cu Sport Club Miercurea Ciuc,  atunci când e așteptat și debutul lui Cole MacDonald.

Adrian Susanu