Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Wolves Brașov - SC Miercurea Ciuc, în această seară

Publicat: marți, 28 Decembrie 2021 , ora 11.14
Sursa foto: Facebook / Brașov Wolves
Sursa foto: Facebook / Brașov Wolves
De pe locul 6 în clasamentul Erste Liga, hocheiștii de la Corona Wolves Brașov întâlnesc în această seară liderul competiției Sport Club Miercurea Ciuc.


Partida din Patinoarul Olimpic are miza dublă, ea contând și pentru campionatul intern unde brașovenii sunt pe locul 4 în timp ce harghitenii se află pe poziția a doua.


Dacă în Erste Liga brașovenii pot urca în clasament si vor evolua cu siguranță în play-off, în campionat distanta față de liderul Hochei Club Gheorgheni face acest meci unul foarte important.


Din tabăra "lupilor" lipsesc pentru acest joc Albert Zagidullin și Cole MacDonald, accidentați în timp ce Garet Hunt este în continuare suspendat. În schimb harghitenii îl pot folosi pe fundașii Jamie Milan și Ben O'Connor, internaționalul englez ajuns de câteva zile la Miercurea Ciuc.


Partida din Patinoarul Olimpic începe la ora 18.30 iar accesul publicului se face cu respectarea normelor sanitare în vigoare în limita a 50% din capacitatea patinoarului.

Adrian Susanu