ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Weekend important pentru „lupi”

Publicat: vineri, 21 Ianuarie 2022 , ora 11.06
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brașov Wolves
Sursa foto: arhivă / Facebook / Brașov Wolves

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au parte de un weekend extrem de important. Brașovenii pregătiți de Dave MAcQueen au în fața duelurile cu rivalele din Harghita, Hochei Club Gheorgheni și Sport Club Miercurea Ciuc, meciuri importante în lupta pentru titlu în Campionatul Național.

Astăzi de la ora 18.30 "lupii" sunt în Harghita pentru duelul cu echipa din Gheorgheni. Cele două formații sunt vecine de clasament, cu brașovenii pe locul 3 -35 de puncte din 17 jocuri în timp ce harghitenii sunt pe locul 2 -41 de puncte din 18 jocuri.

Urmează pentru Corona Brașov duelul de duminică, 23 ianuarie, cu Sport Club Miercurea Ciuc liderul din acest moment cu 43 de puncte din 18 meciuri.

Cum în acest an în competiția internă nu va avea play-off cu serii eliminatorii meciurile directe sunt hotărâtoare în lupta la titlu.

În partea a doua a sezonului vor intra primele 4 clasate care vor mai disputa 6 partide tur retur pentru stabilirea câștigătoarei. Partidele din weekend contează și pentru Erste Liga însă toate cele trei echipe și-au asigurat participarea în faza eliminatorie.

Adrian Susanu