ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Juniorii FC Brașov de Under 16, printre cei mai buni din țară

Publicat: marți, 25 Ianuarie 2022 , ora 21.29
Sursa foto: FC Brașov
Sursa foto: FC Brașov

Juniorii sub 16 ani de la FC Brașov sunt printre cei mai buni din țară. Dovadă este un clasament pe care chiar Federația Română de Fotbal l-a întocmit pe baza rezultatelor și punctelor acumulate în 2021.

Tinerii fotbaliști sunt pe locul secund în clasament, la foarte mică distanță de ocupanta primului loc, academia condusă de Gheorghe Hagi. FC Brașov are o medie de 2,69 puncte acumulate pe meci, iar Viitorul 2,73.

„Ne bucură acest lucru, este încununarea muncii noastre, a întregului colectiv de la Centrul de Copii și Juniori. Sperăm că acești copii să fructifice prin jocuri la echipe de seniori. (…) Unii dintre ei fac parte din loturile naționale, alții sunt în pregătire cu echipa de seniori a clubului nostru. Avem oferte pentru ei și de la alte cluburi, însă îi pregătim pentru fotbalul brașovean”, a spus Ionuț Mitroi, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori de la FC Brașov.

În 13 meciuri, 9 în sezonul regular și 4 în play-off, juniorii U 16 ai FC Brașov au obținut 11 victorii și două remize, fără a fi învinși.

Clasamentul a fost făcut luând în calcul doar formațiile care au disputat cel puțin 10 partide.

Radio România Brașov FM