ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultatele ultimei zile de la Cupa Teleferic din Poiana Brașov

Publicat: marți, 15 Februarie 2022 , ora 17.49
Sursa foto: Facebook / Teleferic Grand Hotel
Sursa foto: Facebook / Teleferic Grand Hotel

Cupa Teleferic la schi alpin s-a încheiat astăzi, odată cu desfășurarea probelor de slalom la categoriile de vârstă sub 16 și sub 14 ani, feminin și masculin.

Evenimentul a avut loc pe pârtia Subteleferic din Poiana Brașov.

Competiția feminină Under 14 ani a fost câștigată de Lorinc Balog, care a terminat cursa cu timpul de 1 minut, 38 de secunde și 87 de sutimi. La peste două secunde distanță s-a clasat Elena Mureșan, în timp ce Serena Raduly a completat podiumului.

La băieți, tot categoria sub 14 ani, învingător a fost Matei Drilea, cu timpul de 1 minut, 29 de secunde și 21 de sutimi. Mark Peter Cseke a fost al doilea, la doar 10 sutimi, iar Martin Szasz al treilea.

La competiția feminină sub 16 ani s-a impus Bernadett Balogh, cu timpul de 1 minut, 34 de secunde, 86 de sutimi. Locul secund a fost ocupat de Ana-Emma Crîjmar, la mai bine de 5 secunde distanță, iar podiumul a fost completat de Dorottya Feher.

În fine, proba masculină sub 16 ani a fost adjudecată de Alexandru Oancea. Acesta a terminat cursa într-un minut și 25 de secunde. El a fost urmat, în ordine, de Szilas Manya și de Rareș Tcaciuc.

Radio România Brașov FM