ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

8 medalii pentru patinatorii Coronei

Publicat: vineri, 25 Februarie 2022 , ora 15.31
Sursa foto: Corona Brașov
Sursa foto: Corona Brașov
Elevii Simonei Pungă demonstrează că școala de patinaj artistic de la Corona produce performanță și revin cu opt medalii de la Cupa României și de la a patra competiție din turneul European Criterium, Memorialul Bellu.

Memorialul Bellu este la prima ediție și are loc zilele acestea (23-27 februarie) pe patinoarul Allianz-Țiriac Arena din București. Peste 200 de concurenți din 22 de țări s-au reunit la start, ridicând astfel ștacheta performanței.

Competițiile s-au desfășurat simultan la București și au adus Brașovului clasări excelente.

Astfel, Corona și-a trecut în palmares trei medalii de aur prin prestațiile de înaltă clasă ale lui Răzvan Cionac (locul 1 Cupa României, locul 1 Memorialul Bellu) și ale Nataliei Runcanu (locul 1 în Cupa României).

Medaliile de argint le-au revenit Nataliei Runcanu (Memorialul Bellu), Petrei Costea (Cupa României), Zarei Grapă (Cupa României) și Cristianei Mainea (Cupa României). Bronzul Dariei Cocan în Cupa României a completat salba de medalii aduse de patinatorii noștri.

O altă veste bună este dată de clasarea sportivilor Răzvan Cionac și Natalia Runcanu pe prima poziție în clasamentul European Criterium după 4 întreceri!

Vă reamintim că turneul European Criterium constă din 5 competiții internaționale, la care se participă unii dintre cei mai valoroși patinatori europeni. În același clasament general, Daria Cocan ocupă poziția a 3-a.

"Sunt extrem de fericită pentru rezultatele sportivilor noștri! Au muncit enorm, iar rezultatele muncii lor s-au văzut cu prisosință. Vreau să mulțumesc clubului Corona pentru întreaga susținere și, în mod particular, psihologului clubului, Sonia Zidaru, care le-a dat încredere în forțele proprii patinatorilor noștri!", a declarat antrenoarea Simona Pungă.

Corona mai are în competiția de la București patru sportive.
Radio România Brașov FM