ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ciclistul brașovean Eduard Grosu este aproape de revenirea în Turul Italiei

Publicat: miercuri, 2 Martie 2022 , ora 8.19
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Echipa rutierului născut la Zărnești, Drone Hopper-Androni Giocattoli a primit o invitație din partea organizatorilor și va participa între 6 și 29 mai la primul mare tur ciclist al anului.

”Sunt foarte fericit și sper să fiu cooptat în echipa pentru Turul Italiei. Din păcate, în ultima lună, am stat pe margine deoarece am avut virusul COVID și acum sunt în refacere ceea ce înseamnă că voi sări peste clasicele de primăvară la care avem invitații", spus Edi Grosu

Sprinterul de 29 de ani a mai fost prezent de două ori în Turul Italiei, în 2015 și 2016.

În 2015, el a terminat patru etape în top 20 patru etape, cea mai bună clasare fiind un loc 5. Aceasta este de altfel și cea mai valoroasă performanță obținută de un român într-un mare tur. În 2016 cel mai bun rezultat a fost un loc 8.

Rutierul zărneștean a început să pedaleze după ieșirea din carantină iar cea mai optimistă dată pentru revenire este cursa de o zi Milano-San Remo pe 19 martie.

Adrian Susanu