ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov încep astăzi play-off-ul în Erste Liga

Publicat: joi, 3 Martie 2022 , ora 7.43
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov încep astăzi play-off-ul în Erste Liga cu un duel pe terenul celor de la Hochei Club Gheorgheni de la ora 18.30.

Seria din sferturile de finală se dispută după un sistem cel mai bun din 7 meciuri cu primele două partide din serie pe terenul Harghitenilor.

Brașovenii au avut un sezon modest până în acest moment și au suferit în meciurile directe cu rivalii din Harghita. Brașovenii au pierdut toate cele patru meciuri directe din sezonul regular dar la startul play-off-ului galben-albaștrii sunt încrezători că pot face surpriza.

”Deși din punct de vedere statistic Gheorghieniul pornește ca echipă favorită, în play-off contează mai puțin asta. În momentul de față, avem și noi, în sfârșit, aproape toți jucătorii disponibili. Suntem încrezători în forțele noastre și, personal, consider că dacă vom juca disciplinat și vom munci mai mult decât ei avem toate șansele să mergem mai departe”, aspus Căpitanul “lupilor” Roberto Gliga.

După cele două jocuri de la Gheorgheni de astăzi și mâine, seria se mută la Brașov pentru meciurile 3 și 4 programate pe 7 și 8 martie. În celelate sferturi de finală Ferencvaros are 2 la 0 cu DVTK Miskolc, Ujpest și DEAC Debrecen sunt la egalitate 1 la 1 iar seria Sport Club Miercurea Ciuc -MAC Budapesta începe în această seară.
Adrian Susanu