ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Victorie pentru handbalistele Coronei în confruntarea cu CS Activ Prahova Ploiești

Publicat: duminică, 13 Martie 2022 , ora 8.49
Sursa foto: Corona Brașov
Sursa foto: Corona Brașov

Într-un meci din etapa a 16-a a Diviziei A, handbalistele de la Corona Brașov au câștigat partida cu CS Activ Prahova Ploiești, scor 34-27, 17-13 la pauză, într-un meci disputat în Sala Metrom.

Echipa antrenată de Alin Bondar se menține pe locul secund în clasamentul Seriei A, cu 34 de puncte din 14 meciuri disputate.

Lider este CSM Galați cu 36 puncte, dar și un joc mai puțin. 

„După jocul cu Galați, acum, probabil, am avut cea mai bună evoluție pe teren propriu. Am întâlnit o echipă incomodă, care ar fi trebuit, probabil, să fie mai sus în clasament”, a declarat la finalul meciului antrenorul Alin Bondar.

Cele mai importante marcatoare pentru brașovence au fost Patricia Moraru - 11 goluri și Ana Maria Văcariu, cu 8 reușite.

Următorul meci al Coronei din Divizia A va avea loc duminică, 20 martie, în deplasare, la Sf. Gheorghe, în compania echipei Centrului National de Excelență. Apoi, pe 23 martie, „galben-albastrele” o vor întâlni pe SCM Gloria Buzău, în turul 2 al Cupei României.

Adrian Susanu