ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Kids Tâmpa U15, victorie în derby-ul cu FC Brașov din Liga Elitelor

Publicat: marți, 15 Martie 2022 , ora 9.07
Sursa foto: ACS Kids Tâmpa Brașov
Sursa foto: ACS Kids Tâmpa Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov a urcat pe primul loc în seria 14 din Liga Elitelor U15 după ce a învins la scor, cu 5-0, rivala locală  FC Brașov.

Elevii lui Cristian Cristea și Adrian Hârlab au deschis scorul în minutul 2 prin Dragoș Mihăescu , iar până la pauză dubla lui Leo Tronciu a dus scorul la 3-0.

După reluarea jocului, „urșii” au controlat autoritar partida și au mai reușit să marcheze de două ori prin Dani Sandu și Daniel Tirpe.

„Un meci pe care l-am controlat din primul până în ultimul minut. Îi felicit pe băieți pentru atitudinea și pofta de joc pe care au arătat-o. Mai avem două meciuri în acest campionat, pe care ne dorim să le câștigăm pentru a ne menține pe primul loc în serie și pentru a obține «biletele» pentru faza următoare a competiției”, a declarat Cristian Cristea.

Kids Tâmpa are 17 puncte acumulate în acest moment și în etapa următoare  va juca în deplasare cu AFK Miercurea Ciuc, ocupanta locului 3 cu 15 puncte.

FC Brașov are 13 puncte și ocupă locul 4 în serie.

În etapa viitoare, galben-negrii întâlnesc CSM Codlea, ocupanta locului 2 cu 16 puncte.

Adrian Susanu