ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Deplasare scurtă pentru handbalistele de la Corona

Publicat: vineri, 18 Martie 2022 , ora 14.34
Sursa foto: CSM Corona Brașov
Sursa foto: CSM Corona Brașov

Duminică, handbalistele de la Corona au cea mai scurtă deplasare din acest campionat. Fetele pregătite de Alin Bondar vor juca la Sfântu Gheorghe, împotriva celor de la Centrul Național de Excelență, echipă pregătită de o brașoveancă prin adopție, Carmen Cartaș.

Formația brașoveană nu-și permite pași greșiți în tentativa de promovare, chiar dacă Alin Bondar are cuvinte de laudă la adresa adversarelor.

"Duminică, întâlnim la Sfântu Gheorghe o echipă tânără cu multe jucătoare de perspectivă, de viitor, o echipă care joacă un handabal frumos, modern, în viteză și nu cred că ne va fi chiar atât de ușor precum o arată statutul de favorite. Sperăm să facem un meci bun, să reușim să rulăm întreg lotul pentru că în trei zile ne așteaptă un meci foarte greu cu deținătoarea Cupei României, Gloria Buzău", a declarat antrenorul Alin Bondar.

Cele mai multe componente ale formației din Sfântu Gheorghe sunt extrem de tinere și fac parte și din formația Sepsi SIC, care evoluează în campionatul de junioare. Acestea au cel mai important derby, astfel că în partida cu Corona ar putea fi menajate unele jucătoare.

"Un meci împotriva unei echipe cum este cea a Coronei este mereu așteptat cu nerăbdare de către tinerele noastre jucătoare. Aș fi preferat ca duelul din Divizia A contra Coronei să vină în alt moment deoarece majoritatea fetelor joacă și sâmbătă în campionatul junioarelor I, iar cele mai multe dintre ele, cele legitimate la Sepsi, au parte de un duel foarte important la București cu CSM. Pentru noi jocul nu are miză în ceea ce privește punctele așa că sper să ne bucurăm de handabal, de un joc frumos care să placă oamenilor care vor veni la sală", ne-a spus Antrenoarea Carmen Cartaș.

Partida de la Sfântu Gheorghe, care contează pentru etapa cu numărul 17, se va dispută duminică, în sala Kati Szabo. Înaintea meciului, gazdele sunt pe locul 9, cu 12 puncte din 13 partide disputate. Corona este pe poziția secundă, cu 34 de puncte din 14 meciuri.
Sorin Țîrcă