ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov - SCM Gloria Buzău, în această seară, la Sala Sporturilor

Publicat: miercuri, 23 Martie 2022 , ora 8.57
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

În turul doi al Cupei României la handbal feminin, Corona Brașov, ocupanta locului 2 în Seria A din Divizia A, întâlnește în această seară la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, de la ora 18.30, formația SCM Gloria Buzău, locul 6 în Liga Națională.

Elevele lui Alin Bondar au o misiune extrem se dificilă în fața unui adversar de top, gruparea din Buzău fiind  deținătoarea trofeului.

“Un meci important pentru noi, un meci așteptat, un meci de gală, un meci împotriva deținătoarei Cupei României și a unei importante echipe din Liga Florilor; o bună oprtunitate pentru noi pentru a ne compara cu echipele din prima ligă”, ne-a spus antrenorul echipei, Alin Bondar.

În primul tur al Cupei României Corona Brașov a eliminat o alta reprezentantă a primului eșalon - CSM Deva. 

Pentru meciul de miercuri s-au pus în vânzare bilete în valoare de 10 lei. Acestea pot fi achiziționate online de pe site-ul iaBilet.ro și din rețeaua iaBilet, precum și de la Sala Sporturilor, înaintea meciului.

Adrian Susanu