ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Olimpia CSU Brașov a încheiat cu o înfrângere sezonul regular din Liga Națională de Baschet Feminin

Publicat: miercuri, 23 Martie 2022 , ora 16.11
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Olimpia CSU Brașov a încheiat sezonul regular din Liga Națională de Baschet Feminin cu o înfrângere, 63 la 58 cu CSM Târgoviște, într-un meci disputat în Sala Sporturilor din Brașov.

Fără Biljana Pesovic, accidentată, brașovencele au controlat primele trei sferturi dar au cedat pe finalul jocului.

Latinka Dusanic și Maja Scekic au marcat câte 16 puncte pentru Olimpia, dar cea mai importantă realizatoare a partidei a fost jucătoarea oaspetelor Gabriela Irimia, cu 24 de puncte și 12 recuperări.

Brașovencele au încheiat prima parte a sezonului pe locul 11 și vor juca în prima fază a play-out-ului cu Agronomia București.

“Sperăm să trecem de Agronomia, cu toate că ne așteaptă o dispută foarte dificilă și să jucăm pentru locurile 9-10 din nou cu Târgoviște. Sunt convins că vor fi cu totul și cu totul altfel datele problemei în acea manșă cu Târgoviște, dacă vom ajunge să jucăm cu ei”, a spus antrenorul Olimpiei CSU Brașov, Dan Calancea.

Olimpia CSU Brasov a reușit doar 4 victorii în acest sezon, iar ultima din ele a venit chiar împotriva Agronomiei, scor 78 la 59 pe 11 martie.

Adrian Susanu