ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Val de litigii în curtea celor de la FC Brașov

Publicat: joi, 31 Martie 2022 , ora 13.17
Sursa foto: Facebook FC Brașov
Sursa foto: Facebook FC Brașov

Comisia de Recurs a Federatiei Române de Fotbal a decis că clubul brasovean trebuie să îi achite fostului antrenor Ilie Stan drepturile financiare pentru perioada octombrie 2021 - 1 iulie 2022, dar și plata chiriei pentru trei luni.

De asemenea, tehnicianul trebuie să achite taxa pentru recurs, circa 2000 de lei.

FC Brașov va avea la dispoziție 30 de zile să achite plata datoriilor către Ilie Stan, după primirea deciziei. În cazul în care clubul brașovean nu va plăti în acest termen, riscă o amendă între 3000 și 7000 de lei, după care, la câte 15 zile riscă o depunctare de câte două puncte și interzicerea dreptul a face transferuri.

Lista litigiilor continua însă pentru galben-negrii după ce Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a stabilit în această perioadă că FC Brașov are de plătit restanțele financiare și lui Cezar Lungu și Iulian Roșu.

În continuare, conducătorii brașovenilor trebuie să rezolve și situația jucătorilor pentru care au de plătit grilele de formare. În acest sens, cluburile formatoare s-au adresat și ele Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor.

Adrian Susanu