ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un singur obiectiv pentru Tavi Ciovică: titlul de campion național

Publicat: joi, 31 Martie 2022 , ora 17.57
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

După ce anul trecut a pierdut titlul de campion național la Viteză în Coastă în ultima etapă, chiar pe teren propriu, pilotul brașovean Octavian Ciovică își propune să devină campion în această ediție.

Pentru aceasta, pilotul și mașina de concurs au pierdut fiecare câte 10 kilograme, iar bolidul a câștigat în aerodinamică.

"La fel ca și anul trecut, drumul spre victorie este presărat cu foarte multe obstacole. Sezonul trecut m-m luptat pentru titlul de campion și am pierdut în ultima etrapă având un accident. M-am recuperat rapid și am zis că trebuie să fiu mai bun. Am învățat din greșelile pe care le-am făcut sezonul trecut, iar sezonul acesta, ne luptăm cu adevărat la titlul de campion național absolut", a spus pilotul brașovean.

Prima etapă din acest an va fi, într-un fel, tot acasă, deoarece sâmbătă și duminică vor avea loc întrecerile de la Râșnov.

Pilotul brașovean va participa la 10 etape în acest an, 9 în competiții interne și una în Kosovo.

Octavian Ciovică evoluează de 7 ani pentru echipa Omega Motor Sport, pe care o consideră cea mai bună din țară în acest moment. Pilotul brașovean speră ca, la finalul campionatului, să poată prezenta trofeul de campion în Piața Sfatului și să se bucure alături de toți iubitorii sporturilor cu motor din oraș.


Sorin Țîrcă