ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Micii fotbaliști de la RUH Lviv au părăsit România

Publicat: joi, 31 Martie 2022 , ora 18.06

Cei 11 copii din Ucraina ajunși la Brașov înainte de startul conflictului din țara lor au plecat.

Micii fotbaliști de la RUH Lviv au participat în februarie la ENJOY Sport's WinterCup 2022. Ulterior au fost sprijiniți de comunitatea brașoveană odată cu începerea conflictului din Ucraina.

După o lună de zile de incertitudine, clubul profesionist RUH Lviv și părinții copiilor au decis că e mai bine să părăsească țara noastră, implicit și Brașovul, înspre diverse destinații.

Primii care au sosit la Brașov au fost părinții portarului, care au plecat cu toată familia să-și continue viața în Emiratele Arabe Unite. Apoi părinții celorlalți fotbaliști au venit și ei la Brașov și au decis să plece cu toții să locuiască momentan în Polonia.

Antrenorii și șoferul s-au întors la Lviv însoțiți de ultimii 4 micuți care s-au întors la familiile lor din Ucraina. Drumul de întoarcere a fost atent selectat. S-a făcut printr-un culoar special și într-un orar special, iar cei 4 au ajuns cu bine la casele lor.

Adrian Susanu