ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au încheiat sezonul 2021-2022 fără titlu

Publicat: vineri, 8 Aprilie 2022 , ora 13.07
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Brașovenii au suferit pe întreg sezonul în contextul pandemiei de Covid 19, iar acest lucru s-a transpus și pe gheață, acolo unde au avut doar câteva perioade scurte de meciuri convingătoare. În ultimul meci din acest sezon brașovenii au învins echipa din Tg. Secuiesc cu 2 la 0.

"A fost un sezon foarte complicat. Încă de la început a fost presărat cu evenimente destul de complicate constant. Nu ne-am îndeplinit obiectivele, nu am obținut ce ne-am fi dorit, iar în săptămâna aceasta s-a terminat oficil și sezonul pentru noi", a spus căpitanul Roberto Gliga.

Galben-albaștrii vor avea la final de an medaliile de bronz în campionatul național, iar titlul de campioană se dispută pe ultima sută de metri între Sport Club Miercurea Ciuc și Hochei Club Gheorgheni. Vor avea loc două meciuri, "ciucanii" având nevoie de un succes pentru a se încununa campioni. De asemenea, Finala Cupei României se va disputa în septembrie între Sport Club Miercurea Ciuc și Steaua București.
Adrian Susanu