ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Australianca Jaimee Fourlis a câștigat finala turneului de tenis ITF de la Brașov

Publicat: duminică, 5 Iunie 2022 , ora 15.00
Cel mai mare turneu de tenis feminin organizat vreodată la Brașov s-a încheiat astăzi cu meciul Jaimee FOURLIS din Australia și Ipek OZ din Turcia. Ipek Oz a pornitt ca favorită dar după tie-brakul castigat în primul set australianca Fourlis s-a impus în final, după mai bine de două ore de joc. Turneul W60 Brașov a avut loc în perioada 30 mai - 5 iunie, la Baza Sportivă Olimpia, și a fost organizat de Federatia Româna de Tenis, competiția fiind inclusă în calendarul ITF World Tennis Tour.
Acesta a fost primul din cele 5 turnee, pe care orașul de la poalele Tâmpei le va găzdui anul acesta, organizate în parteneriat de Consiliul Județean Brașov și Federația Română de Tenis.
Pe tabloul de calificări s-au regăsit 10 sportive din România iar valoarea totală a premiilor la Brașov Open a fost de 60.000 de dolari.
Jalea Nicolae