ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primele plecări de la Corona

Publicat: marți, 7 Iunie 2022 , ora 10.03
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Deși au încheiat dezamăgitor sezonul în Divizia A de handbal, jucătoarele Coronei Brașov se află la mare căutare între echipele din Liga Florilor și cele de divizie.

Prima plecare oficială este cea a portarului Ioana Maria Ugran, internațională de junioare și tineret, care a ajuns la Minaur Baia Mare.

Sarah Darie are deja o înțelegere cu cei de la CS Mioveni, iar Patricia Morar,  Monica Bărăbaș, Raissa Marin sau Raluca Rădoi sunt și ele curtate în această perioadă.

O situație aparte este cea a Sorinei Tîrcă, care a evoluat sub formă de împrumut la Rapid București și avea inserată o clauză de revenire la Brașov doar dacă echipa promova în Liga Națională. Cum acest lucru nu s-a întâmplat Sorina va evolua în continuare la campioana României.

Corona Brașov va evolua și în sezonul viitor în Divizia A, iar o decizie asupra staff-ului tehnic se va lua în următoarea perioadă.

Adrian Susanu