ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Kids Tâmpa va avea doi sportivi la Campionatul European de badminton U15 de la Ibiza

Publicat: luni, 4 Iulie 2022 , ora 12.01
Sursa foto: ACS Kids Tâmpa Brașov
Sursa foto: ACS Kids Tâmpa Brașov

ACS Kids Tâmpa va avea doi reprezentanți la Campionatul European U15 de badminton, care va avea loc în luna septembrie la Ibiza, în Spania.

Călin Grăjdieru a primit convocare pentru echipele de dublu, atât masculin cât și mixt, fiind de asemenea și pe lista rezervelor în concursul de simplu.

De asemenea, în premieră pentru naționala U15, a fost convocat și Maxim Iacob, care a fost nominalizat pe lista rezervelor pentru echipa de dublu, masculin.

“Pentru Călin, această convocare reprezintă atingerea unor obiective. Participarea la Europene se afla pe lista lui de obiective în această perioadă a dezvoltării sale. El a mai participat la concursuri pe națiuni, în schimb, pentru Maxim prezența sub tricolor va fi o premieră. Această experiență va reprezenta aclimatizarea cu lotul național și un bun exercițiu pentru ediția de peste doi ani, când va fi în categoria lui de vârstă, în prezent el fiind încă U13”, a precizat antrenorul Dan Stegaru.

Radio România Brașov FM