ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipajul brașovean Andrei Gîrtofan și Doru Vraja este motivat și pentru Raliul Sibiului

Publicat: joi, 14 Iulie 2022 , ora 13.58
Sursa foto: arhivă Andrei Gîrtofan
Sursa foto: arhivă Andrei Gîrtofan

După patru etape desfășurat pe asfalt în Maramureș, Harghita, Argeș și Bucovina, caravana Campionatului Național de Raliuri se va mută pe macadam, în Sibiu.

Cu un start de sezon excelent echipajul brașovean Andrei Gîrtofan și Doru Vraja este motivat și pentru Raliul Sibiului.

"Suntem optimiști, entuziasmați la cea de-a cincea etapă din Campionatul Național de Raliuri, care se va desfășura pe suprafața noastră preferată, macadamul, așa că vă așteptăm pe toți să ne urmăriți și să ne susțineți atât fizic, aici, cât și live, pe transmisiune directă", a declarat Andrei Gîrtofan.

Cei doi vin după două zile de teste în care au realizat un set-up al mașinii potrivit pentru macadam, ajutați de sfaturile primite de la Alexey Lukyanyuk, dublul campion european de raliuri din 2018 și 2020.

Raliul Sibiului, a cincea etapă din Campionatul Național de Raliuri are 70 de echipaje la start, dintre care 13 vor concura pe modele Rally2 și R5.

Sibianul Sebastian Barbu va concura în premieră acasă din postura de lider al campionatului, urmat de Andrei Gârtofan la mică distanță, în clasamentul general. Campionul en-titre Simone Tempestini și coechipierul Bogdan Marișca au ales să facă schimbări pentru această etapă trecând pe modele Rally 2.

Competiția programează 132 de kilometri cronometrați într-un total de 10 probe speciale, incluzând și celebrele "Șanta" pe timp de noapte sau "Gâtul Berbecului".

Adrian Susanu